|
|
Jan95
krenko
Prisoten
Sporočila: 1.133
|
 |
« Odgovori #41 dne: 21. Julij 2010, 17:42 » |
|
Kak ne? Pa to je bil najjači server...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Jan95
krenko
Prisoten
Sporočila: 1.133
|
 |
« Odgovori #43 dne: 21. Julij 2010, 18:00 » |
|
UK server še obstaja?
Ja, vendar nimamo več dostopa. Uff to pa je hudo... da so se upali spravit na nas slovence in nam omejit dostop... :S Do kerih serverov pa te mamo dostop? Italy, Germany, EU?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xhawtiie
AMBRA! - Guess who's back?
Odsoten
Sporočila: 2.374
|
 |
« Odgovori #47 dne: 22. Julij 2010, 11:21 » |
|
Lol, International NA ( North America ? ) , na katerem igrajo ljudje 4000km oddaljeni od nas nam je dostopen, a UK server, na katerem igrajo oni 1000km stran od nas nam pa ni dostopen, po moji logiki, to ne gre glih skup. Drugače je bil UK oz. London_UK najboljši server. Najmanj je blo lagga, pa največ slovencev, good old 2008...
Lol :D Sej piše INTERNATIONAL :)^^ isto za EU lOl :D Ja sej INTERNATIONAL za vse NA države ane? Nevem zakaj ga mamo mi na server listi :D . Mi tk mamo International eu, ka nam bo še un drug ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Simon
Tech Support Super Moderator
Odsoten
Sporočila: 3.104
|
 |
« Odgovori #48 dne: 22. Julij 2010, 12:51 » |
|
Lol, International NA ( North America ? ) , na katerem igrajo ljudje 4000km oddaljeni od nas nam je dostopen, a UK server, na katerem igrajo oni 1000km stran od nas nam pa ni dostopen, po moji logiki, to ne gre glih skup. Drugače je bil UK oz. London_UK najboljši server. Najmanj je blo lagga, pa največ slovencev, good old 2008...
Lol :D Sej piše INTERNATIONAL :)^^ isto za EU lOl :D Ja sej INTERNATIONAL za vse NA države ane? Nevem zakaj ga mamo mi na server listi :D . Mi tk mamo International eu, ka nam bo še un drug ? hm... menda je tak, da je NA postavljen v ameriki, EU pa v evropi...pomoje je tak no... zakaj še drug? menda zaradi lagga... sklepam...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dizziy
ProDizziy
Prisoten
Sporočila: 529
|
 |
« Odgovori #57 dne: 10. Avgust 2010, 20:57 » |
|
Zj bo še kdaj kšna slovenija soba?? Lah bi jo mel med vikendi odprto pa kdor pru pride nardi p je  ti naredi room pa bo jas predlagam da se nardi slovenija room na evrope serveru men tam manj lagga
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Nejc
dynastiiz
Odsoten
Sporočila: 780
|
 |
« Odgovori #58 dne: 11. Avgust 2010, 11:20 » |
|
Ja rečmo ob devetih bom js ali pa frendi nardlii na eurpo slo room vsi vabljeni ::D
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Ellerion
Odsoten
Sporočila: 4
|
 |
« Odgovori #59 dne: 16. Avgust 2010, 14:39 » |
|
Ok, končn da se mi ne bo treba po anglešk kregat na goljufe k kampirajo pred spawn pointi. Upam da je tle kej več občutka za fer play.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|