War Rock
je brezplačna večigralska (multiplayer) prvoosebna streljačina.

Vsak igralec si igro lahko prenese
preko ene izmed teh strani, nato pa ustvari brezplačen račun (account) s katerim bo igral.  Kasneje se lahko odloči tudi za zakup premium računa oziroma posameznih dodatkov v zameno za pravi denar. V igri se sicer uporablja navidezen denar imenovan "Dinars", katerega vsak igralec dobiva tekom igre. Z njim se lahko za določen čas zakupuje nova orožja ter dodatno opremo, katera omogočajo boljše in lažje bojevanje v številnih misijah. Igralec si tekom igre pridobiva izkušnje (experience) in si tako viša svojo stopnjo, katera je vidna tudi soigralcem, tako da že takoj vidijo ali igrajo z začetnikom ali nekom, ki že dolgo oziroma dobro igra. Igra je razdeljena na tri večje načine igranja in sicer bljižna bojevanja brez vozil (Close Quarters Combat), mestna bojevanja z nekaterimi vozili (Urban Ops) ter bojevanja na večjih področjih z vozili (Battle Group). Pri UO ter BG načinu igranja igra precejšen del bojevanje z vozili (tanki, čolni, letala,...) a se igralec vseeno lahko odloči za igranje brez njih, sploh če si med petimi osebnostmi izbere težko oboroženega vojaka, ki lahko vozila nasprotnikov tudi uničuje z minami ali raketometi. Zelo dobrodošel je tudi klan sistem, ki omogoča, da se igralci združijo v ekipo in se v borbah pomerjajo z drugimi klani.


screensoigri

Igra se pogosto posodablja, zato vsake toliko časa izide dodatek/popravek, kateri se samodejno naloži ob zagonu igre. Obstaja več različic War Rocka (Korejska, Filipinska, Japonska,...) a Slovenci lahko igramo le glavno "international" različico, katero lahko igrajo le Severno Američani in Evropejci. War Rock za goljufivce uporablja sistem HackShield, vseeno pa lahko igralci sami prijavijo goljufivce ali pa igralce, ki kršijo pravila in se neprimerno obnašajo na uradni spletni strani preko "Submit Ticket" sistema. War Rock je načrtovan tako, da deluje tudi na slabših sistemih. Za delovanje mora imeti igralec nameščen DirectX različico 9.0 ali novejšo.

Na voljo so različni strežniki, na katerih lahko igralec vstopi oziroma ustvari sobo. Prikazani so glede na lokacijo igralca - slovenski igralec vidi drugačne strežnike kot nek američan, tako da se preprečuje "lag" med igralci iz oddaljenih krajev (nekateri strežniki pa so namenjeni igranju medsebojnih iger med različnimi regijami).


server1


Sistemske zahteve igre War Rock:

Minimalno Priporočeno
CPU Pentium 3 800 Mhz Pentium 4 2.0 Ghz
RAM 1 GB 2 GB
GRAFIKA Radeon 8500LE, GeForce MX400 Radeon 9200, GeForce FX5700
POVEZAVA ADSL/Kabelska
ADSL/VDSL/Optika/Kabelska
Disk 2 GB 3 GB
OS
Windows ME / XP / Vista Windows ME / XP / Vista
Drugo DirectX 9 ali novejši DirectX 9 ali novejši


Če nisi prepričan, če bo tvoj računalnik zmožen poganjati War Rock, oziroma če imaš kakšne težave pri nameščanju ali igranju, lahko povprašaš za nasvet ali pomoč na forumu.

 
Kako se igra obnese na tvojem PCju?
 
Slike iz igre War Rock
  • Video 3

  • Video 2

  • Video 1


War Rock® is a registered trademark of Dream Execution. This site is in no way associated with or endorsed by Dream Execution or NEXON.