CloseQuartersCombat_copy_copy_copy
V načinu bljižnega bojevanja te lahko nasprotnik čaka prav za vsakim vogalom. Umakni se v kritje in taktično organiziraj igro, da boš lažje premagal sovražnike. Na voljo so naslednji načini igranja:

 • Explosive - dve ekipi (derbaran in NIU) se med seboj bojujeta. Vsaka ekipa ima lahko največ 8 igralcev. Zmaga tista ekipa, ki prej pobije celotno nasprotno ekipo. Ekipa derbaran lahko konča misijo tudi tako, da aktivira bombo na enem izmed dveh označenih mestih in jo nato 45 sekund brani. Ekipa NIU pa lahko konča misijo tudi tako, da brani označena mesta, kjer mora derbaran postaviti bombo oziroma, če so bombo že aktivirali jo morajo v 60 sekundah deaktivirati.
 • Free for all (FFA) - vsak igralec je sam zase in nima ekipe. Cilj je, da pobije v izbranem času čim več nasprotnikov. Če je igralec ubit, mora počakati nekaj sekund, da se na naključni lokaciji ponovno vrne v igro. Igralec, ki do konca igre pobije največ nasprotnikov je zmagovalec.
 • 4v4 Deathmatch - dve ekipi po 4 igralce se med seboj bojujeta. Ekipa mora v izbranem času pobiti čim več nasprotnikov. Če je igralec ubit, mora počakati nekaj sekund, da se na naključni lokaciji ponovno vrne v igro. Ekipa, ki do konca igre pobije največ nasprotnikov je zmagovalna.


  BattleGroup_copy_copy_copy
  Bojevanje poteka na zelo velikem območju z do 32 igralcev, ki v igri uporabljajo tudi razna vozila (tanke, letala, čolne,...) s katerimi pobijajo nasprotnike oziroma njihova vozila. Na voljo so naslednji načini igranja:

  • Deathmatch - dve ekipi se med seboj bojujeta in osvajata baze, ki so postavljene v misiji (glavne baze nasprotnika ni možno osvojiti). Cilj igre je pobiti določeno število nasprotnikov. Če je igralec ubit, mora počakati nekaj sekund, da se na eni izmed svojih baz, ki jo izbere ponovno vrne v igro.

  Zombiji_copy_copy_copy

  Pri spopadih z zombiji, je vedno priporočljivo imeti s sabo dober načrt kako se boste lotili ljudi okuženih s smrtonosnim virusom. Za ta način igranja ni minimalne omejitve števila igralcev za začetek igre, v sobi pa lahko igrajo maksimalno 4 igralci. Igra tokrat ne poteka po rundah, ampak po "valovih", le teh je napornih 20. V vsakem valu se stopnja težavnosti stopnjuje navzgor in pri zadnjem (20) valu doseže maksimalno stopnjo težavnosti.

  Na voljo so naslednji načini igranja:

  • Survival - tukaj se boste bojevali z različnimi vrstami zombijev, glavni cilj tega načina igranja je pobegniti in se uspešno rešiti iz mesta v katerem so na preži te smrtonosne pošasti.
  • Defence - podobno kot pri Survival, samo da tukaj morate še poleg skrbi kako boste pobegnili iz mesta, zavarovati še enega izmed zombijev ki ste ga ujeli, da ga ostali zombiji ne rešijo, saj je po tem konec igre.

   

   
  Kaj največ igraš?
   
  Slike iz igre War Rock
  • Video 3

  • Video 2

  • Video 1


  War Rock® is a registered trademark of Dream Execution. This site is in no way associated with or endorsed by Dream Execution or NEXON.