Nameščanje WarRock-a

Če niste stari vsaj 13 let, morate imeti starševsko dovoljenje preden nameščate in igrate WarRock. V tem primeru se morajo starši ali paznik registrirati z njihovimi podatki. Pred namestitvijo priporočamo, da preverite sistemske zahteve igre in če imajo operacijski sistem, grafična kartica in zvočna kartica najnovejše gonilnike.


Registracija

Na prvi strani WarRock.net klikni "Register Now". Izpolnite vse zahtevane podatke in klikni "Submit". Če imaš kakšno promocijsko kodo (npr: prednaročniška koda), jo lahko vpišeš tukaj. Zapomni si, da ta promocijska koda ni pogoj za igranje War Rocka in jo lahko pustiš prazno.

Po registraciji, bo poslana koda za potrditev registracije na e-poštni naslov, ki si ga vpisal pri registraciji. Sledi navodilom, ki si jih prejel preko e-pošte za dokončanje registracije.


Prenos igre

Igro preneseš iz ene izmed pripročenih strani. Prenašanje igre iz drugih strani ni priporočeno, saj veliko strani gostuje stare namestitvene datoteke.


Nameščanje igre

Poženi WarRock installer, ki si ga prenesel. Enostavo sledi navodilom za dokončanje dokler War Rock ni nameščen.


Poganjanje WarRock-a

Ko poženeš War Rock, se ti bo pokazalo okno, kjer ob napisu "Complete!" klikni "OK". Nato se izvrši preverjanje, če je na voljo kakšna posodobitev in se avtomatsko prenese iz spleta in namesti na disk. Ko se izpiše "Completed," kliknite OK za začetek igre.

warrock

war rockUredil: Tomzy
Zadnjič posodobljeno ( Nedelja, 09 Avgust 2009 23:52 )  
Katerih vodičev si želiš?
 
Slike iz igre War Rock
  • Video 3

  • Video 2

  • Video 1


War Rock® is a registered trademark of Dream Execution. This site is in no way associated with or endorsed by Dream Execution or NEXON.