Predstavitev nastavitev

V igri lahko izbereš "Options", kjer lahko nastavljaš različne nastavitve za grafiko, zvok,.... V nastavitve lahko dostopaš tudi med igro s komando "/o", ki se vpiše kot besedilo v pogovorno okno.

Grafika

S tega jezička lahko spreminjate resolucijo zaslona, moč barv, svetlobnih efektov in tekstur. Če igra ne teče tekoče, zmanjšajte nastavitve za boljše igranje.

grafika

Zvok

Tu lahko povečaš glasnost zvočnih efektov in glasbe v  igri.

zvok


Kontrole

Ta menu omogoča, da si lahko spremeniš nastavitve občutljivosti  miške, joystick nastavitve,... Kliknite "Key setting" za spreminjanje nastavitev tipkovnice.

kontroleEfekti

Tu so na voljo specialni effekti, ki naredijo War Rock bolj realističen. Ti efekti lako drastično spremenijo igro in niso priporočeni za igralce s slabimi računalniki. Izberite Effect tab in omogočite shader nastavitev - to vam bo dovolilo da lahko spremenite še ostale efekte.

efektiJezik

Jezik, katerega želite uporabljati si lahko izberete tudi pred vstopom v igro, natančneje v drugem posodobitvenem oknu. Trenutno so navoljo le Angleški, Nemški in Turški jeziki.

jezik
Uredil: Tomzy

Zadnjič posodobljeno ( Nedelja, 09 Avgust 2009 23:51 )  
Katerih vodičev si želiš?
 
Slike iz igre War Rock
  • Video 3

  • Video 2

  • Video 1


War Rock® is a registered trademark of Dream Execution. This site is in no way associated with or endorsed by Dream Execution or NEXON.