Prisotni v tej temi: 0 članov in 1 gost.

ashleyrid822

  • 0
    0
    1

Industrija na novem simpoziju ICE/ECA pomaga oblikovati prihodnost ICE
Družba Clarion Gaming in Evropsko združenje igralnic bosta 13. julija skupaj gostila simpozij ECA/Clarion/ICE o tem, kako si lahko evropska igralniška industrija opomore od Covid-19.
Ledeni London 2022
Dogodek bo potekal v igralnici Les Ambassadeurs Casino v londonskem okrožju Mayfair in bo temeljil na izkušnjah, potrebah in dojemanju operaterjev.
"O potrebi po uskladitvi razmišljanja industrije za ICE 2023 smo najprej razpravljali z vodstvom združenja ECA na dogodku aprila, nato pa smo obliko razvili na prvenstvu ECA Dealer Championship maja, kjer smo gostili zajtrk za člane upravnega odbora," je povedal Stuart Hunter, izvršni direktor družbe Clarion Gaming. "Na simpoziju se bodo v sproščeni obliki srečali upravljavci in dobavitelji kopenske opreme, dnevni red pa se bo oblikoval "v živo" med dopoldanskim zasedanjem."
Hunter je dodal, da bo simpozij potekal po modelu "odprtega prostora", pri čemer bodo udeleženci sami določali dnevni red srečanja.
"Sprejeli smo model "odprtega prostora", ki temelji na udeležencih in spodbuja odprte, iskrene in dinamične razprave o trenutnih potrebah, bolečih točkah in skupnih priložnostih, s katerimi se sooča industrija," je dejal Hunter. "Po uvodnem panelu bodo skupine začele z razpravami in pripravo dnevnega reda.
Poudaril je tudi, da bodo rezultati simpozija imeli pomembno vlogo pri oblikovanju prihodnje vizije ICE London.
"Vse razprave in zbrane informacije bodo neposredno navdihnile udeležence. Rezultati bodo usmerjali vizijo ICE London v smislu strategije, vsebine, ponudbe izdelkov, izkušenj strank ter idej za mreženje in srečanja na terenu," je dejal. "Simpozij je pomemben del naših priprav na vrnitev glavnih znamk kopenskih dobaviteljev na ICE London in nam bo pomagal povečati donosnost naložbe v korist vseh naših strank."
Per Yaldung, predsednik Evropskega združenja igralnic, je dejal, da bo dogodek pomagal zagotoviti, da bosta družba Clarion Gaming in industrija imeli enako vizijo za ICE London 2023.
"ICE London 2023 je pomembna priložnost za vse, ki se ukvarjajo z igrami na srečo s pravim denarjem," je dejal. "Veseli me, da Evropsko računsko sodišče tesno sodeluje s kolegi iz družbe Clarion Gaming, da bi se v celoti pripravili na februar in da bi bili vsi na isti strani.
"Ta simpozij je odličen primer, kako lahko sodelujemo pri doseganju skupnih ciljev."
piše najboljsaspletnaigralnica


Related resources:

https://git.fairkom.net/-/snippets/367

https://forums.seomanualsubmis...letnih-igralnic--314

https://forums.noria.com/topic/regulator-iz-pensilvanije-je-naloz-il-32-500-dolarjev-kazni

https://test.tcz.x10.mx/mybb/showthread.php?tid=462
© warrock.si | Vse pravice pridržane.